Vill du vara med i ett glatt gäng som i trivsam gemenskap formar verksamheten? Du är välkommen även om du är ny på Folkmusikkaféet.

Fredagskvällar

Under fredagskvällarna behöver vi din hjälp! Du kan stödja föreningen genom att hjälpa till med:

Som tack går du in gratis och får en gratis fika. Prata med någon av funktionärerna på en kväll så lotsar de dig vidare, eller hör av dig till Karin Sandström på hjalptill@folkmusikkafeet.net

Vem ansvarar för vilken kväll?

Information för medhjälpare på fredagskvällar.

Musiker och danslärare

Vill du spela som pausmusiker en konsertkväll (c:a 30 min), inledande musiker en spel- och danskväll (60 min), till danskurs eller på konsert? Kan du hålla i en dansutlärning en fredag eller en hel helgdag? Vill du hålla i spelstuga, visstuga eller helgkurs? Har du andra idéer som du vill genomföra? Här är våra kontaktpersoner:

PR och hemsida

Vill du hjälpa till att sprida information så att fler kan hitta till Folkmusikkaféet? Vi behöver hjälp med att affischera; göra annonser, affischer och flygblad; ta foton på Folkmusikkaféet som kan användas i framtida annonser, underhålla och utveckla hemsidan, och hitta på nya idéer.
Är du intresserad, kontakta Samuel Lundh, ordforande@folkmusikkafeet.net!

Material: Trycksaker – loggor, affischer osv.

Planering och styrelsearbete

Styrelsen väljs på årsmötet som vanligtvis infaller under första halvan av vårterminen. Nuvarande styrelsemedlemmar är listade i fliken Kontakt. Styrelsen har det övergripande ansvaret för att driva föreningens verksamhet, men behöver medlemmarnas hjälp för att det ska fungera. Styrelsen arbetar helt ideellt.

Styrelsens arbetsdokument:

Vill du veta hur du ska göra för att läsa dokumenten? Se dessa instruktioner

Om föreningen

Folkmusikkaféet drivs helt ideellt av Föreningen Folkmusikkaféet. Vi verkar för att skapa en mötesplats för levande folkmusik och dans i Göteborg.

Information finns även i en artikel i Hus och Livsstil nr 2 2016/2017 som kan läsas här: pdf: PDF.

Föreningens dokument:

Folkmusikkaféet stöds av Statens Kulturråd och Kultur Göteborg samt av Kulturens bildningsverksamhet.